ZADANIA:
- Samodzielne opracowywanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz doskonalenie produktów już istniejących
- Aktywne prowadzenie i koordynacja projektów R&D
- Przygotowywanie receptur, dobór surowca, dodatków
- Wykonywanie kalkulacji produktowych
- Samodzielne przeprowadzanie prób technologicznych
- Ustalanie parametrów procesów technologicznych oraz ich nadzorowanie i kontrolowanie w procesie produkcji
- Samodzielne prowadzenie dokumentacji technologicznej – składy receptur na etykietę, instrukcje technologiczne, raporty z prób
- Prowadzenie dokumentacji technicznej i zakładowej
- Ocena i klasyfikowanie surowców, półproduktów, wyrobów
- Pobieranie prób do badań chemicznych i mikrobiologicznych
OCZEKIWANIA:
- Doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku – branża przetwórstwa mięsnego
- Mile widziane doświadczenie w produkcji dań gotowych lub produkcji linii wege
- Wykształcenie wyższe - technologia żywności lub pokrewne
- Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office
- Umiejętność pracy w zespole
- Zorientowanie na realizację celów
- Kreatywność, samodzielność, inicjatywa w działaniu oraz dobra organizacja czasu pracy
OFERUJEMY:
- Wynagrodzenie rynkowe
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Szkolenia
- Uczestnictwo w nowatorskich projektach
- Ciekawą i odpowiedzialną pracę
- Pracę w młodym i otwartym zespole