Samodzielny Technolog

Lokalizacja: woj. śląskie
Specjalizacja: technologia
Prześlij nam swoje CV (pdf, doc, docx, jpg)
    ZADANIA:
  • Samodzielne opracowywanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz doskonalenie produktów już istniejących
  • Aktywne prowadzenie i koordynacja projektów R&D
  • Przygotowywanie receptur, dobór surowca, dodatków
  • Wykonywanie kalkulacji produktowych
  • Samodzielne przeprowadzanie prób technologicznych
  • Ustalanie parametrów procesów technologicznych oraz ich nadzorowanie i kontrolowanie w procesie produkcji
  • Samodzielne prowadzenie dokumentacji technologicznej – składy receptur na etykietę, instrukcje technologiczne, raporty z prób
  • Prowadzenie dokumentacji technicznej i zakładowej
  • Ocena i klasyfikowanie surowców, półproduktów, wyrobów
  • Pobieranie prób do badań chemicznych i mikrobiologicznych
    OCZEKIWANIA:
  • Doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku – branża przetwórstwa mięsnego
  • Mile widziane doświadczenie w produkcji dań gotowych lub produkcji linii wege
  • Wykształcenie wyższe - technologia żywności lub pokrewne
  • Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Zorientowanie na realizację celów
  • Kreatywność, samodzielność, inicjatywa w działaniu oraz dobra organizacja czasu pracy
    OFERUJEMY:
  • Wynagrodzenie rynkowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Szkolenia
  • Uczestnictwo w nowatorskich projektach
  • Ciekawą i odpowiedzialną pracę
  • Pracę w młodym i otwartym zespole
Prześlij nam swoje CV (pdf, doc, docx, jpg)
Scroll to Top