fbpx

Produkty pochodzenia roślinnego i produkty funkcjonalne zyskują coraz większą popularność na rynku, w związku z czym składniki związane z tymi produktami również zyskują coraz większe zainteresowanie producentów. Część  z nich ma już udokumentowane pozytywne skutki zdrowotne, np. niektóre przyprawy, które również nadają smak potrawom, ale oczekuje się, że więcej dodatków wpłynie na przemysł w 2020 r. – np. aromaty, w tym yerba mate, matcha i inne

Czytaj więcej...

Informacje z branży

10 trendów żywnościowych na 2020 rok

Wchodząc w ekscytującą, nową dekadę Dyrektor ds. Rozwoju Produktów w M&S April Preston wymien...

Więcej

Parzenie herbaty w plastikowych torebkach uwalnia cząsteczki mikroplastiku do herbaty

Według naukowców z McGill University plastikowe torebki stosowane do pakowania herbaty uwalniają ...

Więcej

Dodatki do żywności – trendy 2020

Produkty pochodzenia roślinnego i produkty funkcjonalne zyskują coraz większą popularność na rynk...

Więcej

Reklama

Schani

Spółka SCHANI w rozumieniu biznesowym zajmuje się usługą outsourcingu pracowniczego. Dzię...

Więcej

CleanAccess

CleanAccess to nowy polski producent akcesoriów do systemów mycia w przemyśle  spożywczym. Został...

Więcej

Salmon Hygiene Polska

Firma Salmon Hygiene Polska dostarcza rozwiązania wpływające na higienę i bezpieczeństwo na obsza...

Więcej

Partnerzy

Dane teleadresowe

Ściegiennego 252

25-116 Kielce

kom: +48 692 464 838

t: +48 41 23 45 090

t: +48 41 23 45 091

w godzinach 8.00 do 16.00

info@foodjobs.pl

Skorzystaj z formularza kontaktowego

+48 692 464 838