Technolog R&D (mięso)

Lokalizacja: woj. mazowieckie
Specjalizacja: technologia
Prześlij nam swoje CV (pdf, doc, docx, jpg)
    ZADANIA:
  • Kreowanie nowych produktów zgodnie z obowiązującym prawem żywnościowym
  • Prowadzenie działań służących utrzymaniu wysokiej jakości produkowanych wyrobów
  • Tworzenie nowych innowacyjnych rozwiązań technologicznych
  • Poszukiwanie nowych surowców oraz ich profesjonalna ocena technologiczna
  • Realizacja zleceń projektowych od kluczowych klientów
  • Udział w prezentacjach z kluczowymi odbiorcami
  • Kontakt z dostawcami surowców
  • Bieżąca współpraca z innymi działami firmy w celu zachowania ciągłości procesu produkcyjnego
    OCZEKIWANIA:
  • Wykształcenie kierunkowe – Technologia Żywności lub pokrewne
  • Doświadczenie w pracy w branży spożywczej
  • Umiejętność kreatywnego myślenia i otwartość na innowacje
  • Rzetelność, odpowiedzialność, dokładność
  • Umiejętności analityczne
  • Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Odporność na stres
    OFERUJEMY:
  • Umowa o pracę
  • Możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i szkoleń podnoszących kompetencje zawodowe
  • Pełne wdrożenie
  • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu obowiązków
  • Dofinansowanie do karty Multisport
  • Ubezpieczenie grupowe
  • Spotkania, wyjazdy integracyjne
Prześlij nam swoje CV (pdf, doc, docx, jpg)
Scroll to Top