ZADANIA:
- Kreowanie nowych produktów zgodnie z obowiązującym prawem żywnościowym
- Prowadzenie działań służących utrzymaniu wysokiej jakości produkowanych wyrobów
- Tworzenie nowych innowacyjnych rozwiązań technologicznych
- Poszukiwanie nowych surowców oraz ich profesjonalna ocena technologiczna
- Realizacja zleceń projektowych od kluczowych klientów
- Udział w prezentacjach z kluczowymi odbiorcami
- Kontakt z dostawcami surowców
- Bieżąca współpraca z innymi działami firmy w celu zachowania ciągłości procesu produkcyjnego
OCZEKIWANIA:
- Wykształcenie kierunkowe – Technologia Żywności lub pokrewne
- Doświadczenie w pracy w branży spożywczej
- Umiejętność kreatywnego myślenia i otwartość na innowacje
- Rzetelność, odpowiedzialność, dokładność
- Umiejętności analityczne
- Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów
- Umiejętność pracy w zespole
- Odporność na stres
OFERUJEMY:
- Umowa o pracę
- Możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i szkoleń podnoszących kompetencje zawodowe
- Pełne wdrożenie
- Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu obowiązków
- Dofinansowanie do karty Multisport
- Ubezpieczenie grupowe
- Spotkania, wyjazdy integracyjne