ZADANIA:
- Wdrażanie polityki i procedur dotyczących bezpieczeństwa i jakości żywności
- Codzienne przeprowadzanie audytów GMP
- Zbieranie i przygotowanie prób do paneli sensorycznych
- Regularnie przeprowadzanie paneli smakowych zgodnie z wymaganiami klientów i trendami
- Przeprowadzanie szkoleń dla kierowników produkcji w zakresie wykrywania metali, sprawdzania masy oraz obsługi maszyny FOSS
- Cotygodniowa kalibracja wagi i czujnika temperatury
- Pobieranie wymazów z rąk oraz wymazów powierzchniowych
- Przeprowadzanie i rejestrowanie codziennych kontroli na wszystkich etapach procesu, np. kontrole masy połowu i stałej masy, kontrole CCP, kontrole automatycznego kodowania, kontrole dostaw surowca
- Przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji, wdrażanie działań zapobiegawczych
- Pomoc w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych
- Raportowanie bezpośrednio do Managera Fabryki
OCZEKIWANIA:
- Wykształcenie kierunkowe – Technologia Żywności i pokrewne – mile widziane
- Praktyczne doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie o profilu produkcji spożywczej
- Certyfikat jak i praktyczna znajomość z standardów jakościowych IFS/BRC, HACCP
- Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
- Otwartość, zaangażowanie oraz sumienność
OFERUJEMY:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Jasna ścieżka kariery w kierunku Managera Jakości
- Ciekawa i odpowiedzialna praca w międzynarodowym środowisku
- Zapewnione posiłki pracownicze – codzienny catering