Specjalista ds. zapewnienia jakości i systemu HACCP

Lokalizacja: woj. łódzkie
Specjalizacja: jakość
Prześlij nam swoje CV (pdf, doc, docx, jpg)
    ZADANIA:
  • Wdrażanie polityki i procedur dotyczących bezpieczeństwa i jakości żywności
  • Codzienne przeprowadzanie audytów GMP
  • Zbieranie i przygotowanie prób do paneli sensorycznych
  • Regularnie przeprowadzanie paneli smakowych zgodnie z wymaganiami klientów i trendami
  • Przeprowadzanie szkoleń dla kierowników produkcji w zakresie wykrywania metali, sprawdzania masy oraz obsługi maszyny FOSS
  • Cotygodniowa kalibracja wagi i czujnika temperatury
  • Pobieranie wymazów z rąk oraz wymazów powierzchniowych
  • Przeprowadzanie i rejestrowanie codziennych kontroli na wszystkich etapach procesu, np. kontrole masy połowu i stałej masy, kontrole CCP, kontrole automatycznego kodowania, kontrole dostaw surowca
  • Przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji, wdrażanie działań zapobiegawczych
  • Pomoc w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych
  • Raportowanie bezpośrednio do Managera Fabryki
    OCZEKIWANIA:
  • Wykształcenie kierunkowe – Technologia Żywności i pokrewne – mile widziane
  • Praktyczne doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie o profilu produkcji spożywczej
  • Certyfikat jak i praktyczna znajomość z standardów jakościowych IFS/BRC, HACCP
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
  • Otwartość, zaangażowanie oraz sumienność
    OFERUJEMY:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Jasna ścieżka kariery w kierunku Managera Jakości
  • Ciekawa i odpowiedzialna praca w międzynarodowym środowisku
  • Zapewnione posiłki pracownicze – codzienny catering
Prześlij nam swoje CV (pdf, doc, docx, jpg)
Scroll to Top