Do końca publikacji: 46 dni i godzin 20
Miejsce pracy: Tychy / śląskie

Technolog Żywności (dział NPD; rozwój produktu)
Miejsce pracy: Tychy
ZADANIA:
- Opracowywanie i wdrażanie technologii produktów spożywczych (od pomysłu – do gotowego produktu)
- Systematyczna analiza technologiczna, ekonomiczna i jakościowa nowych produktów
- Doskonalenie produktów istniejących
- Uczestnictwo w spotkaniach z klientami
- Przygotowywanie i koordynacja prób oraz testów artykułów obecnie produkowanych oraz nowych, projektowanych
- Nadzór technologiczny nad produkcją
- Współpraca z innymi działami firmy w celu przygotowania i wdrażania nowych produktów
- Przygotowywanie danych do wycen produktów przez technologów
- Organizacja paneli sensorycznych, szkolenia współpracowników przed tzw. pierwszą produkcją
WYMAGANIA:
- Wykształcenie wyższe – Technologia Żywności lub pokrewne
- Doświadczenie zawodowe na analogicznym stanowisku – min. 4/5 lat
- Znajomość prawa żywnościowego i systemów jakościowych
- Dobra obsługa MS Office (Excel)
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego - poziom B2
- Profesjonalne i odpowiedzialne podejście do wykonywanych zadań
OFERTA:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Wynagrodzenie podstawowe plus premia miesięczna
- Możliwość rozwoju zawodowego w organizacji
- Uczestnictwo w nowatorskich projektach
- Ciekawa i odpowiedzialna praca w otwartym zespole
- Dodatki pozapłacowe (tzw. „wczasy pod gruszą”, dofinansowanie do karty Multisport, dofinansowanie do nauki języków obcych)
Preferowani kandydaci z woj. wielkopolskiego lub ościennych., wielkopolskie
FOODjobs LOOK FOR