Do końca publikacji: 46 dni i godzin 20
Miejsce pracy: wielkopolskie

Samodzielny Technolog/Starszy Technolog
Miejsce pracy: woj. wielkopolskie
- Opracowywanie nowych wyrobów spożywczych z kategorii żywności wegetariańskiej/wegańskiej
- Opracowywanie receptur
- Analiza wartości odżywczych i funkcjonalności produktów
- Analiza zachowania funkcjonalności w czasie przechowywania produktów
- Umiejętność wdrożenia zastosowań na linię produkcyjną
- Prowadzenie projektów koncepcyjnych i wdrożeniowych (harmonogramy, budżetowanie, analiza ryzyka, prowadzenie całościowe projektu)
- Prowadzenie projektów optymalizacyjnych
- Współpraca z laboratoriami pod kątem ofertowania i zlecania analiz
- Udział w pracach nad etykietami
- Analiza trendów i nowych surowców funkcjonalnych
- Analiza sensoryczna
Wymagania:
- Wiedza z zakresu żywności i żywienia człowieka, integracji składników żywności
- Wiedza z zakresu bezpieczeństwa żywności, znakowania żywności
- Doświadczenie 5 lat min. na podobnym stanowisku
- Umiejętność organizacji pracy
- Elastyczność i umiejętność pracy w dynamicznie zmieniających się warunkach
- Wielozadaniowość (prowadzenie równolegle kilku projektów)
- Umiejętność pracy w zespole przy jednoczesnej samodzielności
- Umiejętność prowadzenia dokumentacji projektowej
Oferujemy:
- Umowę o pracę
- Telefon służbowy
- Laptop służbowy
- Wszelkie narzędzia niezbędne i wymagane przepisami BHP
- Wpływ na rozwój organizacji
Preferowani kandydaci z woj. wielkopolskiego lub ościennych., wielkopolskie
FOODjobs LOOK FOR