Do końca publikacji: 17 dni i godzin 20
Miejsce pracy: pomorskie

Kierownik Produkcji
Miejsce pracy: woj. pomorskie
ZADANIA:
- Odpowiedzialność za produkcję rozbioru mięsa czerwonego w tym pracę kilku wydziałów (przyjęcie surowca, magazyn surowca, dział rozbioru, dział konfekcji i pakowania, dział mrożenia i paletyzacji, chłodnie i mroźnie, dział spedycji, dział mycia zakładu, magazyny opakowań zwrotnych)
- Zarządzanie zespołem produkcyjnym, około 100 osób
- Nadzorowanie i realizacja produkcji w oparciu o zamówienia
- Nadzorowanie wydajności pracy produkcji
- Bilansowanie masy surowcowej
- Planowanie sposobu podziału oraz kolejności wykonywania zleceń produkcyjnych
- Wykonywanie prac zgodnie z przyjętymi standardami
OCZEKUJEMY:
- Doświadczenia w produkcji spożywczej – mile widziane w branży mięsnej
- Doświadczenia w zarządzaniu ludźmi
- Mile widziana znajomość systemów zarządzania jakością ISO i HACCP
- Dobrej znajomości obsługi komputera i Pakietu MS Office – głównie Excel i Outlook
- Determinacji i umiejętności pracy w zmiennych warunkach
- Spostrzegawczości, wyciągania wniosków z obserwacji procesów, pomysłów optymalizacyjnych
- Otwartości, szczerości i uczciwości
OFERUJEMY:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu umowę o pracę
- Niezbędne narzędzia pracy
- Wynagrodzenie dopasowane do doświadczenia
- Możliwość samodzielnego, autonomicznego stanowiska
okolice Starogardu Gdańskiego, pomorskie
FOODjobs LOOK FOR