fbpx

Do końca publikacji: 45 dni i godzin 23

Miejsce pracy: Zalewo / warmińsko-mazurskie

W związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy, poszukujemy kandydatów na stanowisko: 

Technolog

Miejsce pracy:  Zalewo (woj. warmińsko-mazurskie)

Zadania:

• Sporządzanie dokumentów oraz bieżącej dokumentacji jakościowej,

• Nadzór nad jakością produkowanej żywności

• Współpraca z działem produkcyjnym

• Zlecanie badań produktów gotowych

• Podejmowanie działań zapobiegawczych i korygujących

• Rozpatrywanie reklamacji

• Udział w opracowywaniu i uaktualnianiu specyfikacji produktu oraz procedur i instrukcji obowiązującego w zakładzie systemu zarządzania jakością

 

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe (w tym licencjat), kierunek technologia żywności

• Angielski w mowie i piśmie - średnio zaawansowany B1

• Obsługa komputera - MS Office

• Wdrażanie dokumentacji systemowej GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000

• Doświadczenie w pracy na stanowisku technolog w zakresie żywności, biotechnologii lub pokrewne

 

Oferujemy:

• Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na czas określony

• Atrakcyjne wynagrodzenie;

• Stabilność zatrudnienia;

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie swoich CV wraz z klauzulą:

 

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej oraz przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).

Zakład Drobiarski "Lech Drób" Sp. z o.o.

Tartaczna 20B

14-230 Zalewo

TECHNOLOG

Mięso

Zalewo, warmińsko-mazurskie

Zakład Drobiarski "Lech Drób" Sp. z o.o.

Zalewo , warmińsko-mazurskie

Zakład Drobiarski "Lech Drób" Sp. z o.o.

Informacje z branży

REDUKCJA SOLI PRZY ZACHOWANIU SMAKU - NOWA TECHNOLOGIA

pożywanie zbyt dużej ilości soli może mieć znaczący negatywny wpływ na zdrowie, a współczesne prz...

Więcej

PROBLEMY W WYKRYWANIU SALMONELLI W ZIOŁACH I PRZYPRAWACH

Według danych PZH w Polsce od wielu lat salmonelozy są najczęściej odnotowywanymi zatruciami o et...

Więcej

Nowe, szybkie testy do wykrywania toksyny Botulinowej

W przemyśle spożywczym toksyna botulinowa jest związana z ciężką postacią zatrucia pokarmowego sp...

Więcej

Reklama

Schani

Spółka SCHANI w rozumieniu biznesowym zajmuje się usługą outsourcingu pracowniczego. Dzię...

Więcej

CleanAccess

CleanAccess to nowy polski producent akcesoriów do systemów mycia w przemyśle  spożywczym. Został...

Więcej

Salmon Hygiene Polska

Firma Salmon Hygiene Polska dostarcza rozwiązania wpływające na higienę i bezpieczeństwo na obsza...

Więcej

Partnerzy

Dane teleadresowe

Ściegiennego 252

25-116 Kielce

kom: +48 692 464 838

t: +48 41 23 45 090

t: +48 41 23 45 091

w godzinach 8.00 do 16.00

info@foodjobs.pl

Skorzystaj z formularza kontaktowego

+48 692 464 838