fbpx

Do końca publikacji: 55 dni i godzin 12

Miejsce pracy: Słomniki / małopolskie

W związku z rozwojem, firma poszukuje pracownika na stanowisko:

Główny Technolog

Miejsce pracy: Słomniki

Główne obowiązki:

• Nadzorowanie i koordynowanie pracy podległego Działu Technologii

• Standaryzacja parametrów technologicznych oraz optymalizacja procesów produkcyjnych wyrobów gotowych

• Koordynacja tworzenia i aktualizacji instrukcji technologicznych, mycia linii oraz instrukcji stanowiskowych

• Koordynacja przeprowadzania prób produkcyjnych nowych wyrobów gotowych oraz zatwierdzanie opracowanych technologii wytwarzania

• Testowanie, opiniowanie oraz wprowadzanie do produkcji nowych surowców i opakowań, weryfikowanie możliwości zastosowania zamienników materiałów od nowych dostawców

• Zapewnienie weryfikacji oraz aktualizacji istniejących receptur produktowych pod kątem założonych strat oraz zmian w technologii wytwarzania

• Optymalizacja procesów produkcyjnych i prowadzenie projektów ich ciągłego doskonalenia dla zapewnienia powtarzalności produkcji oraz redukcji kosztów wytwarzania

 

Oczekiwania:

• Wykształcenie min. wyższe (Technologia lub Zarządzanie Produkcją)

• Min. 3 lat doświadczenia w branży spożywczej w dziale produkcyjnym lub R&D

• Doświadczenie w zarządzaniu zespołem

• Znajomość języka angielskiego na poziomie min.B2

• Decyzyjność, kreatywność i inicjatywa w działaniu

 

Zainteresowanych prosimy i kliknięcie w przycisk APLIKUJ TERAZ!

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o umieszczenie w CV następującej klauzuli: „Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08.97 wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji”.

Intersnack Poland Sp. z o.o.

Niedźwiedź 64

32-090 Słomniki k. Krakowa

Główny Technolog

Przyprawy / Dodatki

Słomniki, małopolskie

Intersnack Poland Sp. z o.o.

Aplikuj teraz!

Informacje z branży

Mięso In Vitro rozwiązaniem przyszłości?

Już niedługo w sklepach? Mosa Meat planuje zbudować pilotażowy zakład pr...

Więcej

Bo z… butelkami nigdy nie wie się…

Bo z… butelkami nigdy nie wie się…   Wiele razy opisywałem szanse i zagrożenia zw...

Więcej

Norma ISO 22000:2005 w zakładach mięsnych

Norma ISO 22000:2005 System Zarząd...

Więcej

Reklama

Schani

Spółka SCHANI w rozumieniu biznesowym zajmuje się usługą outsourcingu pracowniczego. Dzię...

Więcej

CleanAccess

CleanAccess to nowy polski producent akcesoriów do systemów mycia w przemyśle  spożywczym. Został...

Więcej

Salmon Hygiene Polska

Firma Salmon Hygiene Polska dostarcza rozwiązania wpływające na higienę i bezpieczeństwo na obsza...

Więcej

Partnerzy

Dane teleadresowe

Ściegiennego 252

25-116 Kielce

kom: +48 692 464 838

t: +48 41 23 45 090

t: +48 41 23 45 091

w godzinach 8.00 do 16.00

info@foodjobs.pl

Skorzystaj z formularza kontaktowego

+48 692 464 838