ZADANIA:
- Obsługa procesu reklamacji przychodzących i wychodzących celem wyjaśniania nieprawidłowości
- Nadzór nad surowcem i towarem niezgodnym oraz diagnozowanie przyczyn niezgodności przy wykorzystaniu narzędzi zarządzania jakością, w tym wdrażanie skutecznych działań korygujących i zapobiegawczych
- Koordynowanie i nadzór ustalonych standardów, a także inicjowanie oraz wdrażanie usprawnień w obszarze jakości
- Audyty u dostawców
- Bieżąca współpraca z działem Zakupów Produkcyjnych i R&D w zakresie rozwoju i jakości surowców oraz materiałów
- Nadzór nad dokumentacją jakościową, monitorowanie poprawności działania i zapisów kontroli
- Raportowanie określonych danych z obszarów podległych w systematyczny, czytelny i rzetelny sposób
- Zarządzanie i rozwój kompetencji podległego zespołu
OCZEKIWANIA:
- Wykształcenie wyższe w kierunku: technologia żywności lub nauki pokrewne: biotechnologia, towaroznawstwo, zarządzanie jakością
- Doświadczenie w zarządzaniu działem jakości, zakładowym laboratorium fizyko-chemicznym lub mikrobiologicznym – min. 3 lata
- Wiedza i umiejętności z zakresu zarządzania zespołem
- Znajomość standardów IFS, BRC
- Znajomość MS Office
- Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym – mile widziana
- Praktyczna znajomość narzędzi zarządzania jakością
- Doświadczenie w obsłudze systemów klasy ERP
OFERUJEMY:
- Stabilna praca w ogólnopolskiej, rozwijającej się firmie
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Wsparcie w procesie adaptacji
- Niezbędne narzędzia pracy
- Przyjazna atmosfera
- Współpraca z liderem rynku FMCG
- Możliwość skorzystania z pakietu prywatnej opieki medycznej
- Oferta grupowego ubezpieczenia na życie
- Możliwość przystąpienia do PPE