Kierownik Działu Technicznego
ZADANIA:
• Udział w planowaniu działań związanych z funkcjonowaniem infrastruktury, maszyn i urządzeń w celu zapewnienia parametrów pracy oraz wymagań w zakresie technologii i mocy produkcyjnych.
• Bieżące nadzorowanie przebiegu planowanych inwestycji, remontów i przeglądów infrastruktury i zasobów produkcyjnych w Zakładzie w celu utrzymania ich w sprawności i bezpiecznych parametrach pracy.
• Udział w rozwoju i optymalizacji procesów produkcji i parku maszynowego Zakładu w celu zapewnienia odpowiedniej jakości, ilości i efektywności kosztowej produktów obecnie i w przyszłości z uwzględnieniem ochrony środowiska.
• Bieżąca współpraca z kierownikami działów związanych z procesem produkcji w celu zapewnienia mocy produkcyjnych dla bieżącej produkcji oraz zapobiegania awariom i nieplanowanym przestojom.
• Ścisła współpraca ze służbą BHP oraz czynny udział w tworzeniu bezpiecznego stanowiska pracy w obszarze technicznym w celu wyeliminowania wypadków podległego personelu.
• Raportowanie bezpośrednio do Dyrektora Zakładu.
OCZEKIWANIA:
• Wykształcenie min. średnie techniczne
• Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, w zakładzie produkcyjnym
• Doświadczenie w firmie o profilu produkcji spożywczej – mile widziane
• Doświadczenie w kierowaniu zespołem pracującym w systemie ciągłym – 4 brygadowym
• Umiejętność czytania dokumentacji technicznej
• Znajomość MS OFFICE (Word, Excel)
• Dobra organizacja pracy własnej oraz delegowania zadań
• Zaangażowanie, sumienność, dyspozycyjność
OFERUJEMY:
• Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
• Samodzielne, odpowiedzialne stanowisko pracy
• Wynagrodzenie dopasowane do doświadczenia